Naisosasto

Valtakunnallisesti palokuntanaistyössä on mukana noin 4 500 jäsentä. Suomenkielisiä palokuntanaisosastoja on noin 320 ja ruotsinkielisiä noin 60.

Kauklahden VPK:n naisosaston jäsenet ovat kaikenikäisiä reippaita naisia Kauklahdesta ja sen lähiympäristöstä. Vapaaehtoisia vakiojäseniä on kymmenkunta ja senioriladyjä muutama. Osastomme on kaksikielinen (suomi/ruotsi).

Toiminta

Me tuemme pelastusosaston toimintaa mm. järjestämällä muonituksen pitkäkestoisempiin hälytystehtäviin. Ilomme on ollut myös osallistua palokuntanuorten muonittamiseen sekä FSB:n että Espoon alueen leireillä. Pitääksemme taitojamme yllä, osallistumme mm. ensiapukoulutuksiin ja muille kursseille. Taidoista voimme mitellä myös erilaisissa naisosastojen välisissä kilpailuissa esim. talvi- ja kalustokilpailuissa.

Toimintaamme kuuluu muutakin mukavaa yhdessäoloa esim. perinteinen saunailta ja yhteisiä tutustumisreissuja. Kokoonnumme kerran kuukaudessa VPK-talolla, jossa mm. käymme läpi aikaisempia ja tulevia tapahtumia.

Liittyminen

Naisosastoomme voit liittyä, jos olet 16 vuotta täyttänyt. Yläikärajaa ei ole. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tärkeään toimintaan! Osaston yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta.